Információk rólunk Szükséges eszközök, anyagok Az oktatás költsége Referenciáink Gyakran Ismételt Kérdések
         

 

OKTATÁSUNKRÓL RÖVIDEN

A tanfolyam teljesen egyéni inasrendszerű, ahol hétköznaponként 6-18 óra között lehet tanulni. Időtartama 80-160 óra, mely egyénenként változhat.

Menete: első negyven óra közös munka, üvegvágás, fóliázás, forrasztás megismerése. Gyakorlatilag ez idő alatt a tanuló szembesül a munkafolyamat teljes skálájával.

Ezután közösen kiválasztunk egy 25 cm átmérőjű nem túl bonyolult lámpaernyőt, aminek elkészültekor a tanfolyam befejeződik. A lámpához 12000 Ft. -ért lehet talpat vásárolni.

A tanfolyam ideje alatt minden eszköz, anyag, útmútatás biztosított. Egy munkaköpeny szükséges.

A tanfolyam ára nettó 75000 Ft. Ugyancsak a tanfolyam alatt elmondjuk, hogy mit hol lehet és érdemes beszerezni.

A tanfolyam után felmerülő bármilyen szakmai elakadásnál szívesen segítünk. Régi tanulóink rendszeresen visszajárnak, mert néhány dolgot a kereskedelmi ár alatt beszerzünk.

A tanfolyam elvégzése után a vizsga letételéhez a felkészülésben segítséget nyújtunk. Ha még nyitott kérdőjel maradt, szívesen válaszolok.

PC tipp

A számítógép rengeteget tud segíteni a tervezésben .

Nagyon jó célprogramok is beszerezhetőek, de a rajzolásban, tervezésben is sokat segít egy kis számítógépes ismeret. Akár fotórealisztikus tervet készíthetünk, ami megvilágítva vagy anélkül bemutatja a megrendelőnek az elkészülendő darabot.

Ennek a megtanítása nincs benne az alap tanfolyamban de megoldható ha valaki igényli.

Ha az ólomüvegezés érdekel, az alábbi oldalakat ajánlom figyelmedbe: Tiffany, Galéria,Lámpák, Tervezés, Tananyag , Órák