Információk rólunk Szükséges eszközök, anyagok Az oktatás költsége Referenciáink Oktatás Gyakran Ismételt Kérdések
Bannercsere-Lelkimasszázs
 

Feltételek nélkül

Nincs korhoz, végzettséghez kötve 14 -70 év között voltak már tanítványok. Csak szeretni kell a többit, mi biztosítjuk.Alaptankönyvek beszerzésében segítünk, és egy átfogó színes szakkönyv vár befejezésre, ami a témát színesen, érthetően bemutatja, minden apró fogását ismerteti.

Segítség

Tanulóinkkal folyamatos a kapcsolattartás? rendszeresen hírlevelekben tájékoztatjuk az újdonságokról, akciókról. Bármilyen elakadás esetén akár személyesen akár telefonon, vagy e-mailben gyors szakmai segítséggel szolgálunk

Alkotás öröme

Az Ólomüvegezés igazi alkotói tevékenység, művészet, amely nagyon fejleszti a kreativitást és semmivel nem pótolható lelki feltöltődést, sikerélményt nyújt ami az élet többi területén is kamatoztatható. Nálunk teljesen kötetlen időbeosztásban és a legolcsóbban elsajátítható akár holnapi kezdéssel.

   

Amivel csak nálunk találkozhat

Ólomüvegezés oktatása a tanuló idejéhez igazodva ! Tanulóinknak 12% anyag, szerszám vásárlási kedvezmény lehetősége ami nem csak a tanfolyam idejére érvényes és akár több tizezer ft megtakarítást jelent. Teljesen egyedi módszerek elsajátítása melyek egyetlen szakkönyvben sem találhatóak. Pénztárca kimélő ötletek, fogások megismerése melyekkel a későbbiekben szintén több ezer ft megtakarítása lehetséges. Igény esetén az OKI- s szakmunkás bizonyitvány megszerzésében segítünk .