Székelyföldről Bemutatkozás Programok Elérhetőség Költségek
Bannercsere-Lelkimasszázs


Üdvözlöm oldalainkon kedves látogatóimat
!

Évente csak egy alkalommal az áfonya és gombaszezon teljében szervezek erdélyi túravezetést olyan helyekre is, amelyek érdekesek de kiesnek a turisták látogatási útvonalából. A falusi turizmus varázsa, szokatlan vendégszeretet vendéglátás ellátás, rengeteg túrázás, pisztrángsütés, gombászás áfonya, málna, szamócaszedés és. A semmivel össze nem hasonlítható világhires erdélyi konyha megismerése.

Az erdélyi emberekkel való találkozás elbeszélgetés lehetősége. Kérje bemutató DVD-nket amelyből ízelítőt, nyerhet az előző évből.

Életem első 33 évét ott éltem le és ebből 15 évet a Hargita megyei utazási irodán aktív turavezetéssel foglalkoztam.

 Tisztelettel: Ambrus Aladár

pezsgő
2008
SZILVESZTERI  BULIZZ-ZÓNA
    A ROMANTIKA PANZIÓ***-BAN
                    5 nap 4 éjszaka - 200 €/fő
Romantika panzió

A Romantika Panzió*** szeretettel várja azon vendégeit, akik itt szeretnék búcsúztatni az Óesztendőt és köszönteni az Új Évet. Ismerje meg vendégszeretetünket és ízletes székely ételkülönlegességeinket és meglátja, vissza fog térni. Az idén kimondottan székelyes, helyi jellegű ételsort állítottunk össze az ünnepi alkalomra.                                                                           Mindenkit szeretettel várunk erre a lakomára és az ünnepi estére.

Romantika
Panzió

1.nap – dec. 29 Szombat
- Megérkezés a Romantika Panzió***-ba, elszállásolás
Vacsora - üdvözlő ital (szilvapálinka, vagy székelyköményes) és kalács (a cég ajándéka)
Erdélyi tárkonyos, sertéssült petrezselymes krumplival, savanyúság, desszert, házikenyér
poharak

2. nap dec. 30 Vasárnap - Svédasztalos reggeli: 8-10 óráig.

Ha olyan az idő lovas szánozás, alternatív programként pedig lovas kocsikázás. Aki nem kerül sorra, ne aggódjon, mert holnap délelőtt is megteheti. Városi séta.
Estebéd 18-21 óráig a Romantika Panzió***-ban. Növendék parasztcsorba, hagymás rostélyos krumplipürével, friss vegyes saláta, sütemény.

kKocsiszán

3. nap dec. 31 Hétfő - Svédasztalos reggeli: 8-11 óráig.

  Ha olyan az idő lovas szánozás, alternatív programként, pedig lovas kocsikázás, vagy városi séta.
  Ebéd13- 15 óráig – zöldségleves, rántott gombafej, rizibizivel és tartármártással, desszert.
  Séta a városban, délutáni pihenő, készülődés a mulatságra.
  Szilveszteri mulatság 19:00 - órától - Élvezze zajos és vidám szórakozóhelyen a szilvesztert! A buli hiteles mértékegységének az egy négyzetméterre eső jókedvű embereket tekintve, itt lesz a legnagyobb  %-a. A jókedv ragadós, ne otthon mélázzon és várja, hátha meghívja valaki házibuliba, ahol majd elunja az életét. Tegyen érte, kezdjen új életet: legyen vidám és elégedett velünk, nálunk.

Mulató
Tánceste

Menü: tájjellegű ételválaszték

Előital - 100 ml szilvapálinka, körtepálinka, köményes pálinka, áfonyapálinka, vodka, konyak, wisky – választás szerint

Házi kalács, száraz sós sütemények

Előétel 19:00 órakor – hideg felvágottak, körözöttek, sült kolbász, füstölt szalonna, töpörtyű, császárszalonna, kocsonya, disznófő sajt, juhtúró, juhsajt, hagyma, csípős paprika, olívabogyó és házikenyér.

Kávézás: 20:00 órakor.

Tél van
  • Főétel 22:00 - Újévi Romantika tál, melynek tartalma: sertés karaj, sült csirkecomb, sült oldalas, bécsi szelet, rántott gombafej, csirkemáj, petrezselymes krumpli, házikenyér.
 • 23:50 sütemény, pezsgőbontás, 1 pohár pezsgő
 • Hajnali étel 02:00 - Sült pisztráng rizzsel
 • kávé, és gyümölcs
 • Gyümölcstál  03:00  ami a következőkből áll:  alma, mandarin, narancs, banán, szőlő.

  Az ünnepi vacsora nem tartalmazza az egyéb italokat, bor, sör és üdítő. Ezeket mindenki a pincértől rendeli, és asztalonként fizeti.

4.nap – jan. 1 Kedd – Svédasztalos reggeli 9 - 11-ig

 Estebéd: káposztaleves húsgombóccal, natúrszelet krumplival, savanyúsággal, valamit a finom desszert.
  Este 19:00 – 23:00-ig pótszilveszteri mulatságon vehet részt, ahol mindenféle finom étellel, jó zenével, jó társasággal várjuk.

Havas
Borok

MINDENKINEK JÓ MULATÁST ÉS SIKEREKBEN GAZDAG
BOLDOG ÚJÉVET KIVÁN
A ROMANTIKA PANZIÓ *** MUNKAKÖZÖSSÉGE.

  • Hogy Ön jól és szerencsésen kezdje az újévet, a Romantika Panzió***, tovább maradás esetén szenzációs kedvezményt ad Önnek: a szállás reggelivel, csak 15 €/ lesz
   • A 4 napos program alatt a időjárástól függően igénybe veheti a következő szolgáltatásainkat: Székelyudvarhelytől 13 kilométerre közösségben szívesen látjuk a mini állatfarmunkon(kecskék, juhok, disznók, tehén, borjú, lovak, csikó, mangalica, tyúkok, nyulak)
   • Díjmentesen lovagolhat, szekerezhet, szánozhat, hintózhat. A kényelmesebbek számára rendelkezésre bocsátunk römit, kártyát és más szórakoztató játékokat
   • Otthonról hozott szeszesitalt, üdítőt vendéglőbe behozni szigorúan tilos  

 

Ezen árak tartalmazzák a bőséges svédasztalos reggelit, valamint az estebédet és az ünnepi vacsorát. Természetesen élőzenével fokozzuk a hangulatot.